Service & Onderhoud

Goed onderhoud verlengt de levensduur en het gebruikersgemak van uw kozijnen, ITH Kozijn & Geveltechniek voert deze werkzaamheden uit aan aluminiu8m en kunststof kozijnen van alle merken. Opdrachtgevers zijn o.a. particulieren, bedrijven, verenigingen van eigenaren en vastgoedmanagement bedrijven.

U kunt kiezen voor periodiek onderhoud in de vorm van een onderhoudscontract, waarbij wij één of twee maal per jaar uw (automatische) schuifdeuren, ramen en gevels nakijken, afstellen en indien nodig kleine reparaties uitvoeren.
Het servicecontract stemmen wij haarfijn af op uw wensen, eisen en verwachtingen. Dit resulteert in een optimale prijs-kwaliteitverhouding in serviceverlening.

Daarnaast bieden wij onze service ook aan bij een noodsituatie, waarbij  het voor ons niets uitmaakt of het project oorspronkelijk door onze firma is uitgevoerd
Gaat het raam niet meer open, of de deur niet meer dicht? Geen nood, wij komen graag en verhelpen het euvel snel en goed, onze monteurs zijn specialisten met jarenlange ervaring. Vele onderdelen hebben wij op voorraad waardoor wij snel kunnen reageren.  

Wenst u meer informatie over een onderhoudscontract of wenst u snel een monteur ter plekke, bel ons, 045-5413214 en vraag naar onze service afdeling.