Ramen

Aluminium ramen staan voor perfecte vorm en design, veelzijdigheid en veiligheid.
Door te kiezen voor ramen van ITH Kozijn & Geveltechniek kiest u voor onderhoudsarme ramen met een hoge isolatiewaarde en fijn gebruikerscomfort.

Design

Ook bij de ramen zijn er diverse keuze mogelijkheden. Denk aan de profiel keuze, u kunt kiezen voor een modern strak profiel, of een klassiekere uitstraling. De aluminium profielen zijn uit te voeren in meer dan 300 verschillende RAL-kleuren, met diverse lak afwerkingen, zoals glans, structuurlak of met een matte afwerking. Ook kunt u kiezen voor diverse grepen, er is altijd wel een passende keuze bij voor u!

Energiezuinigheid

Wenst u een energie neutrale woning ? Dan zijn naast de optische keuzes vooral de verschillende profiel series met bijbehorende U-waardes bepalend, waarbij ook het glas enorm belangrijk is. Zo kunt u kiezen voor triple en/of zonwerende beglazing.

Geeft u aan wat uw voorkeur heeft en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Veiligheid

Veiligheid is tegenwoordig van groot belang. Ook bij de ramen kunt u aangeven welke inbraakwerende klasse door u gewenst wordt. U kunt bijvoorbeeld kiezen om afsluitbare grepen te gebruiken.

Zonwering of rolluiken

Vaak combineren klanten nieuwe ramen direct met de gewenst zonwering, horren of rolluiken. Samen met ons partners realiseren wij deze producten in één arbeidsgang. Voor de klant is dat een heerlijk gemak! Voor ons een geen enkele moeite. Bespreek uw wensen of voorkeuren en wij maken u graag een passende offerte.

Gecontroleerde ventilatie

Door te kiezen voor een ventilatierooster kiest u voor frisse lucht in uw woning. Verse lucht, rechtstreeks via de gevel, voor een gezond binnenklimaat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden bij ITH Kozijn & Geveltechniek.