Wie is ITH Kozijn & Geveltechniek BV ?

Wij ontwerpen, produceren en monteren aluminium ramen, (schuif)deuren, gevels en lichtdakconstructies. Ook leveren wij automatische deuren. Wij zijn vakkundig partner voor architect, aannemer en (particuliere) opdrachtgever. Met eigen mensen en alles onder één dak. Daarbij zoeken wij de juiste balans tussen uw wensen en innoverende, duurzame toepassingen.

Aandacht & kwaliteit

Wij geven elke klant de aandacht die hij nodigt heeft, zoals de klant het wenst. Dit kan bijvoorbeeld advies zijn bij de keuze van het te verwerken systeem, of het overleg met aannemer en andere onderaannemers tijdens de bouwfase. Ook het product en het productieproces krijgt de nodig aandacht, want aandacht is alles.

Bij ons staat kwaliteit hoog aangeschreven, zowel tijdens het offertetraject als tijdens de productie en montage. Daarom werken wij samen met betrouwbare en gerenommeerde leveranciers, die net zoals wij kwaliteit belangrijk vinden.

Productieproces

Uw ramen, deuren en gevels vervaardigen wij in onze eigen productiehal op Industrieterrein De Beitel in Heerlen met behulp van geavanceerde, aparte productielijnen voor de verschillende systemen. Door Schüco geschoolde vaklieden bedienen deze productielijnen en controleren uw kozijnen grondig alvorens ze in te pakken voor vervoer. Er is steeds vaker vraag naar korte levertermijnen en ITH heeft zo de mogelijkheid om een bepaald aantal profielen in standaardkleuren op voorraad te houden. Zo kunnen wij u nog sneller van dienst zijn.
Het productieproces staat onder leiding van Henk Coerver, samen met zijn team zorgt hij ervoor dat de elementen gerealiseerd worden met de juiste kwaliteit en conform de gewenste levertermijn van de klant.

Montageploeg

ITH werkt met eigen monteurs die jarenlange ervaring hebben in de montage van ramen, deuren, schuifelementen en vliesgevels. Ze sturen vakbekwaam het complete montage team aan en werken op de bouwplaats goed samen met de opdrachtgever.

Serviceafdeling

Ook nadat het project is opgeleverd staan wij voor onze klanten klaar. Uw aluminium ramen en deuren functioneren goed bij oplevering. Door goede zorg en regelmatige service zorgen we ervoor dat dit zo blijft. Onze servicemonteur kan preventief onderhoud uitvoeren of defecten en storingen voor u oplossen. Want ook na oplevering kunt u op de ITH kwaliteit rekenen. Voor meer informatie over onze afdeling Service & Onderhoud klikt u hier.

Vacatures

Bij ITH Kozijn- & Geveltechniek zijn we constant in ontwikkeling, met onze producten maar zeker ook met ons team. Word jij gedreven door de kracht van kwaliteit en geveltechniek? Dan ben je de juiste persoon voor ITH.