Wie is ITH Kozijn & Geveltechniek BV ?

Wij geven advies, ontwerpen produceren en monteren aluminium ramen, (schuif)deuren, gevels en lichtdakconstructies. Ook leveren wij automatische deuren. Wij zijn vakkundig partner voor architect, aannemer en (particuliere) opdrachtgever. Met eigen mensen en alles onder één dak. Daarbij zoeken wij de juiste balans tussen uw wensen en uw eisen en innoverende, duurzame toepassingen.

Aandacht & kwaliteit

Wij geven elke klant de aandacht die hij nodigt heeft, zoals de klant het wenst. Dit kan bijvoorbeeld een stukje advies zijn bij de keuze van het te verwerken systeem, of het overleg met aannemer en andere onderaannemers tijdens de bouwfase. ITH geeft de aandacht die men wenst. Ook het product en het productieproces krijgt de nodig aandacht, zowel bij de doorontwikkeling van nieuwe systemen als bij het realiseren van het product in het productieproces. Aandacht is alles . Alleen zo kunnen wij garant staan voor de kwaliteit die we leveren. Samenwerking met betrouwbare leveranciers Bij ons staat kwaliteit hoog aangeschreven, zowel tijdens het offerte traject als tijdens de productie en montage. Daarom werken wij samen met betrouwbare en gerenommeerde leveranciers, die net zoals wij kwaliteit belangrijk vinden.

Productie proces

Uw ramen, deuren en gevels vervaardigen wij in onze eigen productiehal op Industrieterrein De Beitel in Heerlen met behulp van geavanceerde, aparte productielijnen voor de verschillende systemen. Door Schüco geschoolde vaklieden bedienen deze productielijnen en controleren uw kozijnen grondig alvorens ze in te pakken voor vervoer. Er is steeds vaker vraag naar korte levertermijnen en ITH heeft zo de mogelijkheid om een bepaald aantal profielen in standaardkleuren op voorraad te houden. Zo kunnen wij u nog sneller van dienst zijn.
Het productieproces staat onder leiding van Henk Coerver, samen met zijn team zorgt hij ervoor dat de elementen gerealiseerd worden met de juiste kwaliteit en conform de gewenste levertermijn van de klant.

Montage ploeg

ITH werkt met eigen monteurs die jarenlange ervaring hebben in de montage van ramen, deuren, schuifelementen en vliesgevels. Ze sturen vakbekwaam het complete montage team aan en werken op de bouwplaats goed samen met de opdrachtgever.

Service afdeling

Ook nadat het project is opgeleverd staan wij voor onze klanten klaar. Uw aluminium ramen en deuren functioneren goed bij oplevering. Door goede zorg en regelmatige service zorgen we ervoor dat dit zo blijft. Onze servicemonteur kan preventief onderhoud uitvoeren of defecten en storingen voor u oplossen. Want ook na oplevering kunt u op de ITH kwaliteit rekenen. Voor meer informatie over onze afdeling Service & Onderhoud klikt u hier.

Vacatures

Bij ITH Kozijn- & Geveltechniek zijn we constant in ontwikkeling, met onze producten maar zeker ook met ons team. Word jij gedreven door de kracht van kwaliteit en geveltechniek? Dan ben je de juiste persoon voor ITH.
 

Aliquam et ultrices condimentum quam. Vestibulum egestas blandit amet sapien pede

Praesent consequat. Quisque placerat elementum euismod, quam nulla, at est. Aliquam vestibulum ac, molestie a, faucibus orci convallis viverra, enim dolor a dolor in enim pharetra lorem pretium varius, leo. Sed et malesuada ultricies tincidunt, risus metus nisl, eu condimentum lorem nec mauris. Fusce a condimentum faucibus mollis. Etiam vehicula libero malesuada fames ac quam quis orci.

Lorem ipsum dolor sit amet dolor. Mauris magnis.

Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis. Nulla imperdiet sit erat.

Jennifer Lee

Quisque lorem

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis.

noreply@envato.com

+61 (0) 3 8376 6284

Kevin Perry

Phasellus fermentum

Proin adipiscing sapien facilisis nisl nulla sit amet nibh. Sed fringilla erat. Suspendisse pede. Pellentesque facilisis.

noreply@envato.com

+61 (0) 3 8376 6284

Brandon Ross

Mauris ornare

Mauris purus. Mauris aliquet ipsum et ligula. Etiam tempor tristique, augue quam ipsum, vel lorem.

noreply@envato.com

+61 (0) 3 8376 6284