Schuifdeuren

Het gevoel om één te zijn met de natuur, frisse lucht en veel licht

 
Door te kiezen voor een (hef)schuifpui van ITH Kozijn & Geveltechniek kiest u voor kwaliteit en hoge isolatiewaardes.
Onze schuifdeuren voldoen vrijwel aan alle wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en design en doen daarbij recht aan de hoge veiligheidsnormen die worden vereist. Dankzij de extreme stabiliteit van aluminium zijn constructies mogelijk met slanke profielen en bijzonder grote glasoppervlakken, die een maximum aan transparantie en lichtinval creëren.

Isolatie

Wat thermische isolatie betreft moeten schuifdeuren aan hoge eisen voldoen, met name wanneer constructies met grote oppervlakken gewenst zijn. In de winter blijft de kou buiten. In de zomer blijft de hitte buiten. Onze schuifdeuren beschikken over thermische isolatie, zelfs op Passiefhuis-niveau, waardoor er altijd een aangenaam binnenklimaat aanwezig is.

Elektronisch openen en sluiten van uw schuifdeur

De e-slide, de elektronische schuifdeur voor het ultieme gebruikscomfort. Volautomatisch en zeer stil, dat is de e-slide variant van de Schüco schuifdeuren. ITH Kozijn & Geveltechniek adviseert u graag de mogelijkheid om uw schuifpui elektronisch uit te voeren. De automatische e-slide-techniek wordt via een toetsenbord op de vleugel, wandschakelaar of centraal in de gebouwautomatisering geïntegreerd bediend.

Het juiste glas verhoogd uw wooncomfort

Bij de schuifdeuren is er vaak sprake van een bijzonder groot glasoppervlakte, daarom is de juiste glaskeuze van belang. Zo kunt u kiezen voor een bijzonder lage u-waarde coating, triple of zonwerende beglazing.

Neem vrijblijvend contact op met ITH Kozijn & Geveltechniek en laat u adviseren.

Panorama Design 

3-delige Schuifpui

Hoekschuifpui 

Schüco ASE 67 PD

De nieuwe generatie Panorama Design

De verwezenlijking van de persoonlijke woondroom en -ruimte bezorgt architecten en bouwheren nieuwe uitdagingen. Er wordt een combinatie van design, comfort en functionaliteit gevraagd. Het nieuwe Panorama-schuifsysteem ASE 67 PD van Schüco werd speciaal ontwikkeld om aan alle behoeften op het gebied van functionaliteit, gemak en esthetiek te voldoen.

Een met de vloer gelijkliggende dorpel zorgt voor hindernisvrije doorgang en het raam kan optimaal in de muren van het gebouw worden geïntegreerd. In combinatie met de smalle profielen zorgt het zo voor lichte ruimten met een maximale transparantie.

Schüco ASE 60 & ASE 80

De nieuwe maatstaaf op het gebied van isolatie

Het resultaat van constante ontwikkeling is het nieuwe schuifsysteemplatform ASE 60 en ASE 80. Door geoptimaliseerde isolatiezones bieden de profielsysteem duidelijk verbeterde warmte-isolatiewaarden in alle bouwdiepten, zelfs tot op het niveau van een passief huis (in de bouwdiepte 80). Deze schuifdeuren zijn uit te voeren als 1-, 2- en 3- delige schuifpui, zowel als reguliere schuifpui als in een hefschuifpui te realiseren. Door de toevoeging van de hef functie creëert men optimaal gebruikers gemak, ook met tripel beglazing blijft de hefschuifpui makkelijk te bedienen.

Schüco ASS 50

Wat goed is, blijft! Kwaliteit sinds jaar en dag.

Deze kwalitatief hoogwaardige schuifpui is al jaren een vast onderdeel in het Schüco assortiment.
Ook uit te voeren als hefschuifpui, in 1-, 2- en 3-sporige kozijnprofielen. Zoals bij alle schuifpuien van Schüco kunt u ook bij de ASS 50 voor bi-color, structuur-, matte-, metallicstructuur-, en hoogglanslak kiezen, waarbij de keuze is uit vele RAL-kleuren.
Lichte en vrijwel geruisloze werking van de schuifelementen, met gelijktijdig een hoge dichtheid.
Uitvoering als inbraakwerende oplossing is ook bij dit model mogelijk.