Schuifdeuren

Het gevoel om één te zijn met de natuur, frisse lucht en veel licht

 
Door te kiezen voor een (hef)schuifpui van ITH Kozijn & Geveltechniek kiest u voor kwaliteit en hoge isolatiewaardes.
Onze schuifdeuren voldoen vrijwel aan alle wensen op het gebied van functionaliteit, comfort en design en doen daarbij recht aan de hoge veiligheidsnormen die worden vereist. Dankzij de extreme stabiliteit van aluminium zijn constructies mogelijk met slanke profielen en bijzonder grote glasoppervlakken, die een maximum aan transparantie en lichtinval creëren.

Isolatie

Wat thermische isolatie betreft moeten schuifdeuren aan hoge eisen voldoen, met name wanneer constructies met grote oppervlakken gewenst zijn. In de winter blijft de kou buiten. In de zomer blijft de hitte buiten. Onze schuifdeuren beschikken over thermische isolatie, zelfs op Passiefhuis-niveau, waardoor er altijd een aangenaam binnenklimaat aanwezig is.

Elektronisch openen en sluiten van uw schuifdeur

De e-slide, de elektronische schuifdeur voor het ultieme gebruikscomfort. Volautomatisch en zeer stil, dat is de e-slide variant van de Schüco schuifdeuren. ITH Kozijn & Geveltechniek adviseert u graag de mogelijkheid om uw schuifpui elektronisch uit te voeren. De automatische e-slide-techniek wordt via een toetsenbord op de vleugel, wandschakelaar of centraal in de gebouwautomatisering geïntegreerd bediend.

Het juiste glas verhoogd uw wooncomfort

Bij de schuifdeuren is er vaak sprake van een bijzonder groot glasoppervlakte, daarom is de juiste glaskeuze van belang. Zo kunt u kiezen voor een bijzonder lage u-waarde coating, triple of zonwerende beglazing.

Neem vrijblijvend contact op met ITH Kozijn & Geveltechniek en laat u adviseren.