Ons team

Bij ITH Kozijn & Geveltechniek werken mensen die een passie hebben voor de bouw. Elke medewerker draagt zijn steentje bij in het proces, van de calculatie tot de oplevering van het project.

Graag stellen wij jullie voor aan ons team

Hein Boltong

Algemeen directeur


Hein leeft voor zijn vak, het leveren van hoogstaande gevels voor zowel woningen als zakelijke panden. Al zijn hele leven werkt hij in de branche, waardoor hij een enorme bron aan kennis heeft. Samen met zijn team zet hij uw wens om tot een bijzonder eindproduct.

Jacqueline Boltong

Operationeel Manager


Jacqueline is de verbindende schakel tussen de klant, de medewerker en ITH. Ze zet zich in voor een sublieme service en een correcte afwikkeling van elke offerte en project. De uitdaging zit in het detail en het oog voor kwaliteit. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden van andere gevelbouwers.

Commerciele binnendienst

Ingrid de Haan


Ingrid verwelkomt elke klant binnen ITH Kozijn & Geveltechniek. Ze verzorgt het eerste klantencontact en is verantwoordelijk voor de offerteaanvragen. Daarnaast is Ingrid het gezicht achter onze webshop. Elke bestelling wordt netjes en snel verzonden.

Calculatie

Bart Theunissen


Onze calculator Bart Theunissen berekent de prijs van elk element, conform de maat en de wensen van onze klanten. Bart heeft bijzonder veel ervaring binnen de kozijnenbranche wat hij optimaal inzet in de offertefase.

Werkvoorbereiding montage

Sjaak Geurts


Sjaak optimaliseert elk project binnen ITH, waarbij rekening houdt met de wensen en uitgangspunten zoals deze zijn vastgesteld tijdens de offertefase. Sjaak heeft een goed oog als het gaat om details en aansluitingen. Een echte vakman.

Werkvoorbereiding productie

Harry Rasing


Het voeden van de CNC productiemachine dat is een vak apart. Harry Rasing heeft deze kracht, tevens voorziet hij de fabriek van de juiste productielijsten en kijkt dat de materialen op tijd binnen zijn.