Ons team

Bij ITH Kozijn & Geveltechniek werken mensen die een passie hebben voor de bouw. Elke medewerker draagt zijn steentje bij in het proces, van de calculatie tot de oplevering van het project.

Graag stellen wij jullie voor aan ons team

Hein Boltong

Algemeen directeur


Hein leeft voor zijn vak, het leveren van hoogstaande gevels voor zowel woningen als zakelijke panden. Al zijn hele leven werkt hij in de branche, waardoor hij een enorme bron aan kennis heeft. Samen met zijn team zet hij uw wens om tot een bijzonder eindproduct.

Jacqueline Boltong

Operationeel Manager


Jacqueline is de verbindende schakel tussen de klant, de medewerker en ITH. Ze zet zich in voor een sublieme service en een correcte afwikkeling van elke offerte en project. De uitdaging zit in het detail en het oog voor kwaliteit. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden van andere gevelbouwers.

Commercieel Man. Assistent

Laila El Hasnaoui


Laila is de vriendelijke dame die u te woord staat wanneer u voor het eerst contact opneemt met ons. Samen met het management zorgt ze zowel voor de klant als de onderneming. Heeft u een vraag? Laila helpt u graag op weg!

Calculatie

Bart Theunissen


Onze calculator Bart Theunissen berekent de prijs van elk element, conform de maat en de wensen van onze klanten. Bart heeft bijzonder veel ervaring binnen de kozijnenbranche wat hij optimaal inzet in de offertefase.

Hoofd productie

Raimond Trags


Kozijnen op tijd klaar én kwalitatief goed werk leveren! Dat is wat Raimond verzorgt binnen ons team. Het aansturen van de productiemannen doet hij met alle plezier en vakkennis.

Administratie

Chantal Henrich


Chantal is verantwoordelijk voor de financiën binnen ITH Kozijn & Geveltechniek. Zowel voor inkoop- als verkoopfacturen is Chantal het aanspreekpunt.

Ben jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!


ITH Kozijn & Geveltechniek is altijd opzoek naar gemotiveerde mensen die samen met alle collega's ITH, ons product en de klant naar een hoger level tillen! Denk jij de toegevoegde waarde te zijn? Solliciteer dan vrijblijvend! mail naar info@ith-heerlen.nl Wij zoeken: - Monteurs - Productiemedewerkers - Servicemonteurs - Monteurs t.b.v. automatische schuifdeuren