Automatische deuren

Automatische draai- en schuifdeuren zijn een van de specialiteiten van ITH Kozijn & Geveltechniek. Samen met onze partner Gilgen Door Systems uit Zwitserland realiseren wij een aantrekkelijke entree.  ITH Kozijn & Geveltechniek verwerkt de producten die geleverd worden door Gilgen Door Systems. Zo kan men kiezen voor een op maat gemaakte schuifdeurautomaat, of een draaideurautomaat.

Veiligheid

Conform de wensen van de klant kunnen wij de automatische deur uitvoeren met besturing vanaf afstand, zo bepaald u wie uw gebouw binnenkomt. Ook kunnen wij de automatische deuren inbraakwerend uitvoeren.  Het creëren van een sluisfunctie bij twee automatische deuren is geen enkel probleem.

Over Gilgen Door Systems

Gilgen Door Systems, opgericht in 1961 is een Zwitserse onderneming en maakte voorheen onderdeel uit van de Kaba groep. Tegenwoordig is Gilgen Door Systems onderdeel van Nabtesco en is zelfstandig en volledig gespecialiseerd in automatische deuren en toegangsoplossingen en daarmee sinds jaren een betrouwbare partner van ITH Kozijn & Geveltechniek BV

Automatische deur Tempelplein Sittard

Automatische deur Maastricht Aachen Airport