Service & onderhoud
Ons team staat voor u klaar!

Service & onderhoud

Goed onderhoud verlengt de levensduur en het gebruikersgemak van uw kozijnen, ITH Service & Onderhoud BV voert deze werkzaamheden bij iedereen uit, o.a. bij particulieren, een VvE of in opdracht van een vastgoedmanagement bedrijf.

Bij ITH Service & Onderhoud BV heeft U de keuze.

U kunt kiezen voor periodiek onderhoud, waarbij wij één of twee maal per jaar uw (automatische) schuifdeuren, ramen en gevels nakijken, afstellen en indien nodig kleine reparaties uitvoeren.
Daarnaast attenderen wij u graag tijdig als wij een groter defect constateren zodat wij op tijd het euvel kunnen verhelpen. Het servicecontract stemmen wij haarfijn af op uw wensen, eisen en verwachtingen. Dit resulteert in een optimale prijs-kwaliteitverhouding in serviceverlening.

Daarnaast bieden wij onze service ook aan bij een noodsituatie, waarbij  het voor ons niets uitmaakt of het project oorspronkelijk al dan niet door onze firma is uitgevoerd
Gaat het raam niet meer open, of de deur niet meer dicht? Geen nood, wij komen graag en verhelpen het euvel snel en goed, onze monteurs zijn specialisten met jarenlange ervaring.
Vele onderdelen hebben wij op voorraad waardoor wij snel kunnen reageren.  

Wenst u meer informatie over een onderhoudscontract of wenst u snel een monteur ter plekke, bel ons, 045-5413214 en vraag naar onze service afdeling.