Coördinator Serviceafdeling – 32 tot 40 uur

Viktoria in Aken, samen met Nesseler bouwen we aan de toekomst
09-12-2020
Servicemonteur – buitendienst
01-01-2022

Functieomschrijving

Je bent de eerste contactpersoon voor onze klanten, plant de agenda in van jezelf en onze servicemonteur. Je zoekt vervangende onderdelen voor onze klanten en helpt regelmatig uit op locatie bij het vervangen en verhelpen van storingen aan (automatische) deuren en puien. Je hebt kennis van hang- en sluitwerk en automatische deuren of wilt je kennis hierin uitbreiden. Klantvriendelijkheid en werken met structuur in een drukke omgeving zijn jouw niet vreemd!

Over het bedrijf

ITH Kozijn & Geveltechniek is een organisatie die de wensen van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers realiseert. Opdrachtgevers komen voornamelijk uit Zuidelijk Nederland en het grensgebied van België en Duitsland. Binnen onze organisatie hebben wij drie divisies, onze specialiteit is het produceren en monteren van aluminium kozijnen voor zowel woonhuizen als utiliteitsgebouwen. Naast het leveren en monteren van nieuwe puien hebben wij ook een serviceafdeling die zowel storingen als onderhoud verricht aan aluminium als kunststof kozijnen. Als derde divisie heeft ITH Kozijn & Geveltechniek een webshop waar onderdelen van het merk Schüco verkocht worden.

Werkomschrijving
– Je bent het eerste contactpunt voor klanten en plant de serviceafspraken in voor jou en de servicemonteur
– Je bent regelmatig bij klanten voor opname van storingen aan ramen en (automatische) deuren, en ondersteunt soms om deze te verhelpen
– Je zoekt vervangende onderdelen voor hang- en sluitwerk en automatische deuren
– Je hebt regelmatig contact met onze klanten, daarmee ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je bent in staat om op een correcte en duidelijke manier te communiceren.

Functie eisen
– Je hebt kennis van hang- en sluitwerk bij aluminium / kunststof kozijnen of je wilt je hierin gaan verdiepen
– kennis van elektrotechnisch gebied is een pré
– Je kan uitstekend overweg met de computer
– Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal
– Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig

Wat wij bieden
– Een uitdagende, zelfstandige baan in een leuk team
– Direct contract bij ITH Kozijn & Geveltechniek. Om te beginnen een tijdelijk contract en bij goed functioneren is de intentie om je een vaste baan aan te bieden
– Marktconforme verloning en arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal en Techniek

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Reageer dan direct en wie weet kan jij al snel aan de slag als onze nieuwe medewerker!

Reageer per mail via info@ith-heerlen.nl

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en C.V.

Je kan je sollicitatie richten aan:
ITH Kozijn & Geveltechniek BV
Vrusschenhusken 1
6422 PL Heerlen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld