ITH Kozijn & Geveltechniek BV

ITH Kozijn & Geveltechniek BV

U bent op zoek naar nieuwe ramen en gevels voor de nieuwbouw of renovatie van uw woonhuis? Wij kunnen ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden, vliesgevels en lichtstraten produceren en monteren.

ITH Kozijn & Geveltechniek BV verwerkt uitsluitend aluminium en stalen profielen. Aluminium biedt het voordeel dat het een strakke vorm en een slank aanzicht heeft, het duurzaam en sterk is en het heeft een hoge warmte en geluidwerendheid. Daarnaast is het in alle kleuren verkrijgbaar.

Naast een divers aanbod aan profielen en kleuren, bieden wij ook het glas en het hang- en sluitwerk conform uw voorkeur aan. Er zijn zoveel mogelijkheden dat wij graag uw wensen en voorkeuren bespreken in een persoonlijk gesprek, om zo een passende offerte te kunnen aanbieden.

De productie van onze kozijnen vindt plaats in onze fabriek in Kerkrade, uitsluitend door opgeleide vakmensen met jarenlange ervaring. Ook bij de montage gebruiken wij onze eigen vakbekwame monteurs.

U heeft interesse in een vrijblijvende offerte van ITH Kozijn & Geveltechniek? Bel ons, 045-5413214 en we maken graag een afspraak met u.
Met ons verkoop- en montageteam bent u altijd verzekerd van vakkundigheid, kwaliteit en persoonlijke benadering.